Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

Κάνε «παιχνίδι» στο κρεβάτι!

Κάνε «παιχνίδι» στο κρεβάτι!
Αν θέλεις να «ανάψεις» λίγο τα πράγματα στο κρεβάτι, μία καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιήσεις κάποια παιχνίδια, για να διασκεδάσετε εσύ και η σύντροφος σου. Μπορείς να μάθεις κάποια απλά παιχνίδια, ιδίως αν δεν έχεις ανάλογες εμπειρίες:
Δονητής :
Είναι καλύτερο να αρχίσεις με έναν απλό δονητή, και αν είσαι τυχερός η σύντροφος σου διαθέτει ήδη έναν. Μπορείς εύκολα να διεγείρεις την κλειτορίδα της, με αυτή τη συσκευή, ιδίως αν δύσκολα φτάνει σε οργασμό. Οι δονητές ενδείκνυνται και για τους άντρες, καθώς μπορεί πολύ εύκολα η γυναίκα να διεγείρει τους όρχεις σου και να έχεις έναν πολύ δυνατό οργασμό.
Χειροπέδες :
Είναι ιδανικές για ένα απλό παιχνίδι ρόλων. Εσύ μπορείς να είσαι ο αφέντης και εκείνη η σκλάβα(ή το αντίστροφο). Μπορείτε να δέσετε τα χέρια σας ή να δεθεί ο ένας στο κρεβάτι ή σε άλλο κατάλληλο σημείο του σπιτιού(όπως το καλοριφέρ-με προσοχή βέβαια). Με το να περιορίζετε τις κινήσεις σας με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ανακαλύψετε πιο δημιουργικές στάσεις για μεγαλύτερη ευχαρίστηση.
Επιτραπέζια παιχνίδια:
Και όμως, υπάρχουν αρκετά επιτραπέζια παιχνίδια που μπορούν να ανεβάσουν τη Libido σας. Δοκιμάστε γυμνοί στο κρεβάτι να «παίξετε». Προτείνονται παιχνίδια με πικάντικες ερωτήσεις!
Internet :
Πως μπορεί ένα ζευγάρι, να «ανάψει» μέσα από το Internet ; Και όμως γίνεται! Υπάρχουν πολλά forum2s και πολλές κοινότητες στις οποίες μπορείτε να μπείτε και να ανταλλάξετε εμπειρίες, να πάρετε ιδέες και πολλά άλλα. Σύντομα, θα βρείτε ανάλογες προτάσεις από το KelliTv
Μπογιές :
Αν ως ζευγάρι διαθέτετε καλλιτεχνική φλέβα, είναι πολύ εύκολο, να βάψετε ο ένας τον άλλον. Πάρτε νερομπογιές και αρχίστε να πασαλείβεστε! Προϋπόθεση είναι να μην βάλετε τα καινούρια σας σεντόνια!
Δαχτυλίδια πέους :
Θα βρείτε το εξάρτημα στα sex shops . Τα βρίσκεις σε κάθε είδος και μέγεθος, και είναι καλό και για τους δύο καθώς η γυναίκα διεγείρεται και ο άντρας φτάνει σε κορυφαίες στιγμές οργασμού. Ένα πολύ καλό παιχνίδι για αυτούς που θέλουν να δώσουν λίγη ποικιλία στην «εισχώρηση».
Αν νιώθεις ότι ως ζευγάρι έχετε μείνει κάπως πίσω, καιρός να αρχίσετε να πειραματίζεστε! Δεν έχετε να χάσετε τίποτα, παρά μόνο να κερδίσετε μοναδικές στιγμές απόλαυσης…

Δεν υπάρχουν σχόλια: