Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

Πρωκτικό σεξ. Τι να προσέξεις

Πρωκτικό sex . Και μόνο στο άκουσμα της φράσης πολλοί βγάζουν σπυράκια. Και όμως για πολλά άτομα το πρωκτικό sex αποτελεί τον απαγορευμένο καρπό του sex που θέλουν οπωσδήποτε να δοκιμάσουν αλλά δεν τολμούν. Πριν πάρεις την απόφαση για το πρωκτικό sex αρκεί να σκεφτείς όσα ακολουθούν και θα σε βοηθήσουν να κάνεις τη σωστή επιλογή.
Σίγουρα το θέλεις ;Είναι πολύ σημαντικό να αποφασίσεις μαζί με τον σύντροφο σου αν θα το δοκιμάσετε. Δεν αρκεί να αρέσει μόνο σε εσένα η ιδέα αλλά και στο άτομο που είναι δίπλα σου.
ΧαλάρωσεΤο πιο σημαντικό πράγμα όταν πρόκειται να το κάνεις είναι να έχεις ηρεμία και μία χαλάρωση που θα σου επιτρέψει να το απολαύσεις ακόμα και την πρώτη φορά. Σκέψου απλά ότι πρόκειται για μία σεξουαλικά πράξη και ακριβώς γι' αυτό σκοπός της είναι η ηδονή. Μπορείτε να αρχίσετε την προετοιμασία με το δάχτυλο, βάζοντας κατάλληλο λιπαντικό, έτσι ώστε να είναι το άνοιγμα αρκετό για να χωρέσει το πέος. Προσοχή, ώστε το πέος να μη «σχίσει» το άνοιγμα αλλά να μπορεί να εισχωρήσει άνετα.
ΛιπαντικόΓια ένα απολαυστικό πρωκτικό sex απαιτείται καλή λίπανση. Μπορείτε να προμηθευτείτε από sex shop και φαρμακεία. Επίσης, υπάρχουν και κατάλληλα προφυλακτικά τα οποία μπορείτε να βρείτε στην αγορά.
Όχι βιασύνη και πίεσηΗ χειρότερη ενέργεια είναι η βιασύνη που μπορεί να καταλήξει σε υπερβολική πίεση και πόνο. Αν περιμένετε λίγο και δείξετε λίγη υπομονή με αργές και απαλές κινήσεις εισχώρησης, τότε η εμπειρία μπορεί να γίνει ευχάριστη. Μην απογοητεύεστε από την πρώτη στιγμή.
Προσοχή στις ασθένειεςΜέσω του πρωκτικού sex είναι πολύ πιο εύκολη η μετάδοση των Σ.Μ.Α.(σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες). Μπορεί να μην αγχώνεστε για την εγκυμοσύνη αλλά μην ξεχνάτε ποτέ το προφυλακτικό. Αμέσως μετά τον οργασμό μην παραλείπετε να κρατάτε το προφυλακτικό από τη βάση του για να αποφύγετε την διαρροή του σπέρματος.
Ποτέ το πέος δεν μπαίνει σε άλλο σημείο του σώματος μετά το πρωκτικό sexΑν μετά το πρωκτικό sex θελήσετε πχ στοματικό sex φροντίστε ώστε το πέος να έχει πλυθεί καλά με ζεστό νερό και σαπούνι. Τα βακτήρια που υπάρχουν στην περιοχή του πρωκτού μπορούν να προκαλέσουν μόλυνση ή ερεθισμό γι' αυτό δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην καθαριότητα.

Τέλος, θυμηθείτε ότι κάθε αρχή και δύσκολη. Ίσως την πρώτη φορά να μην καταφέρετε και πολλά, αν όμως προσπαθήσετε με την ησυχία σας θα καταφέρετε να κάνετε το πρωκτικό sex απολαυστικό. Μην απογοητεύεστε και κυρίως διασκεδάστε το!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

eleossssssssssssssss